Button

€1,20
Gepersonaliseerde button die perfect past met jouw geboorte- of trouwkaart! Ook geschikt voor bedrijven. Meerdere formaten mogelijk. Beschikbaar vanaf 50 stuks.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 3 weken

Deze unieke gepersonaliseerde stempels zijn niet alleen leuk voor jouw geboorte- of trouwpakket of om je logo mee te drukken het is iets dat je levenslang kan houden en gebruiken! Je gebruikt de stempel best op matte papieren of doosjes, glanspapier wordt dus best vermeden. Je kan deze ronde stempel in verschillende formaten verkrijgen. Wanneer je de betaling hebt afgehandeld, zullen wij jou contacteren zodat je het ontwerp kan aanleveren, de rest doen wij. Onze ontwerpservice is dus inbegrepen!

Standaard formaten:

25mm - €1,20 per stuk
31mm - €1,40 per stuk
37mm - €1,50 per stuk
56mm - €2,00 per stuk

Bijpassende producten:

Je kan de button perfect op één van onze stoffen zakjes pinnen.

Levertermijn:

Opgelet: dit is een gepersonaliseerd product. Dit wil zeggen dat pas wanneer het ontwerp klaar en goedgekeurd is we deze dan pas kunnen opsturen en het dan 14 werkdagen duurt wanneer je ze effectief hebt. Tijdig beginnen aan je doopsuikers is de boodschap. Heb je toch een beetje last van uitstelgedrag of je bent de tijd uit het oog verloren ;-)? Dan kan je nog altijd kiezen om de button bij onze studio te komen ophalen. Dan is het maar 7 werkdagen dat je moet wachten na goedkeuring van het ontwerp. Stuur ons dan een mailtje indien het met spoed moet behandeld worden.