Logo, huisstijl & branding

DESIGN TO REMEMBER

 

LOGO

Ben je een startende ondernemer en ben je opzoek naar een logo die uitspringt van de rest? Of gaat je logo al een aantal jaren mee en heeft deze nood aan wat opfrissing?
Met onze jarenlange ervaring en voelsprieten voor de laatste trends begeleiden wij iedere klant naar een nieuwe identiteit. We hebben oog voor de kleinste details die een wereld van verschil kunnen maken.
Een sterk logo is van essentieel belang hoe jij wilt dat je bedrijf uitstraalt.

#if you think design is expensive, you should look at the cost of bad design

 

 

BRANDING

Bij een branding hoort veel meer dan een logo alleen.
Studio Celeste zorgt ervoor dat je bedrijf opvalt met de gloednieuwe branding. Daarom heb je bij ons de keuze om een volledig pakket te bestellen. In dit pakket zitten een volledig nieuwe huisstijl, visitekaartjes, flyers, briefpapier in een vast sjabloon, belettering van de wagen, belettering van je gevel, een website en nog veel meer. De klant mag steeds de zaken uit het pakket kiezen die hij wenst, de overige ontwerpen kunnen dan later nog. Of als er iets niet gewenst is kan dit steeds uit het pakket gehaald worden.

#first concept - then design

 

WEBDESIGN

Vandaag de dag nog het verschil maken met een website? Dan moet je bij Studio Celeste zijn. Wij kennen de knepen van het vak om bovenaan de lijst te komen op de zoekpagina’s. Eenmaal op de website blijven we de interesse wekken van de bezoeker door een uitdagende lay-out. Wij zorgen ervoor dat de informatie makkelijk en snel te vinden is. Niet teveel ‘klikken en scrollen’, gewoon rechttoe rechtaan een duidelijke opbouw.

#a website can make the difference