Gepersonaliseerd lampje - rechthoek afgerond

€35,00
Leuk om als geschenkje te geven bij een geboorte, of als presentatie bij je geboorte- of trouwconcept. Samenwerking met Atteljee BTLC
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 14 werkdagen

Voor deze lampjes werken wij samen met Atteljee BTLC. Een jong en dynamisch koppel die graag uitspringt met originele creaties! Een match made in heaven om samen met Studio Celeste te werken, aangezien we originaliteit hoog in ons vaandel dragen!

Deze gepersonaliseerde lampjes zijn een perfecte aanvulling voor jouw geboorte- of trouwconcept. Alles kan gepersonaliseerd worden naar jouw wensen.

De basis kan zowel met als zonder usb-kabel gekozen worden. Met kabel is er de mogelijkheid van zowel op batterij als via usb-kabel te werken, zonder kabel kan dit enkel op batterij (3*AAA), batterijen zijn niet inbegrepen. 

Belangrijk: Gelieve de geboorte- of trouwkaart door te sturen via [email protected]
Via e-mail houden we je op de hoogte over hoe het ontwerp er kan uitzien. Ben je akkoord met het ontwerp? Dan gaat het meteen in productie!

Levering:
Na goedkeuring van het ontwerp duurt de productie 7 werkdagen. Wanneer het lampje klaar is, kan deze gratis opgehaald worden in onze studio of wordt deze opgestuurd met Bpost (+/- 5 à 7 werkdagen)