Kaarsenpakket

€25,00
Verras je kennis met onze originele en handgemaakte kaarsgeschenken. Een pakket van 3 kaarsen. Alles is netjes verpakt in een doos met een leuke afwerking en een kerstkaart. Je hebt er dus zelf geen werk meer aan!
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Een setje van 3 handgemaakte kaarsen met een leuk gouden schaaltje (indien gewenst). Een ideaal en origineel kerstcadeau voor jouw geliefde, kennis of dierbaar familielid! 

Met veel liefde handgemaakt in onze studio, volledig diervriendelijk doordat we een vegan sojawas gebruiken. Sojawas wordt gemaakt van olie die gewonnen wordt uit sojabonen. Je zal er lang van kunnen genieten aangezien ze een langzamere verbranding hebben dan de klassieke paraffinekaarsen.  

Opgelet, iedere set is uniek. We hebben er dus maar van elks ééntje. Wens je er toch meerdere? Contacteer ons voor jouw bestelling. 

Bij het pakketje zit er ook een kerstkaart met bijhorende envelop. Indien je een andere kerstkaart wenst, kan je gerust kijken op onze wenskaartpagina. Geef dan gerust door welke je wenst via [email protected]