Natuurzeepjes - Groen & olijf

€5,00
Artisanale natuurzeepjes die handgemaakt zijn door een lokale handelaar waar wij nauw mee samenwerken. 12 verschillende kleuren en geuren! Minimum aantal zonder bedrukking: 20 stuks Minimum aantal met bedrukking: 40 stuks
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 3 weken

Voor deze artisanaal gemaakte zeepjes werken wij samen met Say It With Soap. Een lokaal familiebedrijf die al jarenlange ervaring hebben in handgemaakte zeepjes met gravering. Ideaal om je geboorteconcept- of trouwconcept aan te vullen. 

ONZE NATUURZEEPJES

De natuurzeepjes worden handgemaakt in België met een superieure vegetale zeepbasis waar er kwaliteitsvolle parfums uit Grasse en natuurlijke pigmenten aan worden toegevoegd, met als resultaat dat de kleuren van de natuurzeepjes heel mooi en uniek zijn.

De handgemaakte natuurzepen bestaan in twee formaten (5 x 7 en 5 x 5) die uiterst geschikt zijn om jouw tekst op te bedrukken. 

Maar vooral, bij ons kies je zelf de stijl, het lettertype en zorgen we dat de print op de zeep alsook de verpakking volledig aansluiten een concept/huisstijl. Volledig maatwerk is onze troef!

* al onze zepen worden handgemaakt door een lokale handelaar waardoor er per batch een lichte afwijking kan ontstaan in kleur (patroon), geur & formaat.

 

BESTELLING PLAATSEN ZONDER BEDRUKKING

werkwijze

 __ Kies de zeep uit onze collectie, het aantal gewenste zepen, minimum 20 stuks per kleur.

__ Kijk op onze webshop voor leuke verpakkingen en afwerkingen. 

__ De zeepjes die we in voorraad hebben worden meteen opgestuurd.

 

BESTELLING PLAATSEN MET BEDRUKKING

werkwijze

__ Kies de zeep uit onze collectie, het aantal gewenste zepen, minimum 20 stuks per kleur.

__ Geef ons door welke bedrukking je op de zeep wenst, dat kan een tekst (naam kind, naam van trouwpaar, actie, opendeurdag, dag van de klant,...), uw logo of illustratie zijn. Wanneer je kiest voor 'ontwerp zelf aanleveren' zullen wij jou verder contacteren via e-mail. Dan kunnen we alles op maat zetten naar jouw wensen. Wij helpen met de opmaak en schikking van de tekst en begeleiden je om het gewenste resultaat te bekomen.

__ Na goedkeuring gaan wij over tot productie en het bedrukken van de zeep. Reken op 3 weken levertijd na goedkeuring. Dit is een ambachtsproduct die met de hand wordt gemaakt, tijd bestellen is de boodschap!

__ Annulatie: Aangezien het om een gepersonaliseerd product gaat is annulatie enkel mogelijk vóór de start van de productie. Bij late annulatie worden alle gemaakte kosten toch aangerekend. 

 

ONS ASSORTIMENT

1. Cream & maanzaad
Geur: Avène

2. Cream & gele bloemen
Geur: Avène

3. Blauw & wolken
Geur: eau de sel

4. Blauw & mist
Geur: eau de sel

5. Terracotta
Geur: gekruid hout

6. Roze & rozenblad
Geur: hibiscus

7. Lila & lavendel
Geur: lavendel

8. Grijs & marmer
Geur: calendula - bamboe

9. Grijs & Steen
Geur: calendula - bamboe

10. Groen & wolken
Geur: thé chai

11. Groen & Olijf
Geur: thé chai

12. Calendula
Geur: calendula