Stempel - vierkant

€20,00
Gepersonaliseerde stempel die perfect past met jouw geboorte- of trouwkaart! Ook geschikt voor bedrijven die hun logo willen stempelen op hun verzendverpakkingen of enveloppen.
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 3 weken

Deze unieke gepersonaliseerde stempels zijn niet alleen leuk voor jouw geboorte- of trouwpakket of om je logo mee te drukken het is iets dat je levenslang kan houden en gebruiken! Je gebruikt de stempel best op matte papieren of doosjes, glanspapier wordt dus best vermeden. Je kan deze ronde stempel in verschillende formaten verkrijgen. Wanneer je de betaling hebt afgehandeld, zullen wij jou contacteren zodat je het ontwerp kan aanleveren, de rest doen wij. Onze ontwerpservice is dus inbegrepen!

Standaard formaten:

30 x 30 mm - €20
40 x 40 mm - €25
50 x 50 mm - €30

Andere formaten:

Zit jouw gewenste formaat er niet bij? Contacteer ons gerust, andere formaten zijn ook nog mogelijk.

Bijpassende producten:

Geen stempelkussen thuis? Deze kan je bij ons ook terugvinden. 

Levertermijn:

Opgelet dit is een gepersonaliseerd product. Dit wil zeggen dat pas wanneer het ontwerp klaar en goedgekeurd is we deze dan pas kunnen opsturen en het dan 7 werkdagen duurt wanneer je ze effectief hebt. Tijdig beginnen aan je doopsuikers is de boodschap. Heb je toch een beetje last van uitstelgedrag of je bent de tijd uit het oog verloren ;-)? Dan kan je nog altijd kiezen om de stempel bij onze studio te komen ophalen. Stuur ons dan een mailtje indien het met spoed moet behandeld worden.