Stickers - rond

€8,00
Gepersonaliseerde ronde stickers om je verpakkingen leuk af te werken. In diverse formaten verkrijgbaar!
Levertijd: 7 werkdagen

Deze ronde stickers zijn een echte must-have in jouw geboorte- of trouwpakket! We hebben ze in diverse formaten (diameter 30mm, 40mm, 45mm) voor elk wat wils! Jij levert jouw ontwerp aan, en wij doen de rest. Na het betalen van je stickers, nemen wij met jou contact op zodat je het ontwerp naar ons kan doorsturen. Wij zetten deze goed en zullen het meteen voor je drukken.
Hou er rekening mee dat de stickers niet per stuk maar per vel worden gedrukt.

Formaten: 30mm (45 stickers per vel), 40mm (24 stickers per vel) 45mm (24 stickers per vel)

Passende producten: Het formaat 30mm gebruik je het best als sluitzegeltje of op kleine verpakkingen. Het formaat 40 mm past perfect op de kubusdoosjes en de andere standaard doosjes. Het formaat 45mm kan je gebruiken voor iets grotere verpakkingen zoals onze gondeldoosjes.

Levertermijn: Opgelet dit is een gepersonaliseerd product. Dit wil zeggen dat pas wanneer het ontwerp klaar en goedgekeurd is we deze dan pas kunnen opsturen en het dan 7 werkdagen duurt wanneer je ze effectief hebt. Begin tijdig aan je doopsuikers is de boodschap. Heb je toch een beetje last van uitstelgedrag, je bent de tijd uit het oog verloren of je hebt er te weinig ingerekend ;-)? Dan kan je nog altijd kiezen om de stickers bij onze studio te komen ophalen. Stuur ons dan een mailtje indien het met spoed moet behandeld worden.