Stickers - rond - 30mm

€25,00
Gepersonaliseerde ronde stickers om je verpakkingen leuk af te werken. Lever jouw ontwerp aan of laat ons een sticker ontwerpen die past bij jouw geboorte- of trouwkaart! Budgettip: Hoe meer vellen je koopt , hoe goedkoper!
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: 3 weken

Deze ronde stickers zijn een echte must-have in jouw geboorte- of trouwpakket! We hebben ze in diverse formaten, voor elk wat wils! Jij levert jouw ontwerp (mailen naar [email protected]) , en wij doen de rest. Heb je zelf geen ontwerp? Stuur ons dan het ontwerp van jouw geboorte- of trouwkaart. We ontwerpen het met plezier!
Let op: wij kopiëren geen bestaande ontwerpen. We ontwerpen wel naar de stijl en kleur van jouw kaartje.

Hou er rekening mee dat de stickers niet per stuk maar per vel worden gedrukt.

Formaat en aantal : diameter 30mm -  1 vel = 48 stickers per vel 

Bijpassende verpakkingen: Het formaat 30 mm kan je gebruiken als sluitzegeltje voor op je envelop, of voor kleinere verpakkingen. 

Levertermijn: Opgelet dit is een gepersonaliseerd product. Dit wil zeggen dat pas wanneer het ontwerp klaar en goedgekeurd is we deze dan pas kunnen opsturen en het dan 2 à 3 werkdagen duurt wanneer je ze effectief hebt. Begin tijdig aan je doopsuikers is de boodschap. Heb je toch een beetje last van uitstelgedrag, je bent de tijd uit het oog verloren of je hebt er te weinig ingerekend ;-)? Dan kan je nog altijd kiezen om de stickers bij onze studio te komen ophalen. Stuur ons dan een mailtje indien het met spoed moet behandeld worden.

Hoe moet ik mijn ontwerpen correct aanleveren?

1. Ik heb zelf een ontwerp

Dan verwachten wij een drukklare PDF bestand:
- een vierkant van 3cm x 3cm met een afloop van 3mm
- er mag geen "cirkel" meer op blijven staan, want dit wordt mee gedrukt
Je kan deze pdf naar ons [email protected]
--> OPGELET: indien deze niet volgens bovenstaande voorwaarden aangeleverd wordt, geven wij een seintje en indien het nodig is helpen we jullie graag verder. Er komt dan wel een pre-presskost van €15 bij.

2. Ik heb nog geen ontwerp, maar wel een geboorte- of trouwkaart.

- Stuur jouw ontwerp in PDF naar [email protected]
- Wij ontwerpen de stickers binnen de 7 werkdagen.
- Er zijn 3 aanpassingsrondes.