Hello!

Bergenstraat 67
8020 Ruddervoorde (Oostkamp)
België
Grafisch ontwerp enkel op afspraak

Neem contact op

* Verplichte velden

Veelgestelde vragen

1. Geboorte
1.1 Wanneer moet ik beginnen aan een geboortekaart op maat?

Rond de 20 weken van je zwangerschap is ideaal. Later kan ook maar dan is er weinig speling voor meerdere aanpassingen.
Hou er rekening mee dat je ook altijd vroeger kan bevallen. Indien onze agenda het toelaat is alles altijd mogelijk en er is voor alles ook een oplossing

1.2 Hoeveel postzegels plak je op de envelop?

Elk formaat dat we aanbieden (US, vierkant, C6 en C6+) kan verstuurd worden met 1 postzegel. Vanaf dat je buiten deze formaten gaat heb je meerdere postzegels nodig.

1.3 Leveren jullie het doopsuiker/concept kant en klaar?

Ja dat kan!

Wij vragen daar een kleine meerprijs voor.
0 – 100 stuks = € 1,00 per stuk
150 -  …. stuks = € 0,80 per stuk

 

1.4 Wanneer moet ik mijn doopsuiker en verpakkingen bestellen?

Wanneer het ontwerp van je geboortekaart klaar is. Dan is het gemakkelijker om een keuze te maken welke soort (alternatieve) doopsuikers verpakkingen en afwerkingen je wenst. Op voorhand je doopsuiker en verpakkingen
kopen raden wij af. Het ontwerp kan alle kanten uit gaan en zou dan niet meer passen met je aangekochte doopsuiker of verpakkingen.

1.5 Wanneer begin ik best mijn doopsuikers te vullen?

1 à 2 maanden voor je bevallingsdatum, rekening houdend met de houdbaarheid van je producten. Maar meestal is dit lang genoeg!

2. Trouw
2.1 Wanneer moet ik beginnen aan een trouwkaart op maat?

8 à 12 maanden op voorhand. 

2.2 Wanneer verstuur ik een trouwkaart op?

Als je geen save the date kaart hebt dan stuur je de trouwkaart best 6 à 8 maanden op voorhand. Heb je een save the date kaart kan je 2 à 3 maanden op voorhand je trouwkaart opsturen.

2.3 Wat is een save the date kaart?

Dit is een kaart die je 6 à 8 maanden voor je trouwdatum opstuurt. Zo weten de gasten dat ze deze datum moeten vrijhouden. 3 maanden voor de trouw krijgen ze dan de effectieve trouwkaart. De save the date kaart is ontworpen in de huisstijl van je trouwkaart. 

3. Logo & huisstijl

Gemiddeld mag je rekenen op 1 à 2 maanden. Indien het vroeger of later klaar is hangt af van verschillende factoren. Er zijn meestal 2 à 3 ontwerprondes. De eerste ontwerpronde is een verkenningsfase en zijn wij opzoek naar de stijlzetting die jij wenst. Je kiest daaruit welke ontwerpen, lettertypes je verder mee wil.
Nadat je onze feedback hebt gegeven zullen wij verder en nog doelgerichter ontwerpen. Bij de 2 ontwerpronde kan er al een winner zijn, of kunnen er elementen zijn die voor jou doorslaggevend zijn. Opnieuw geef je ons feedback en zullen we met het gekozen ontwerp verder finetunen tot het effectief logo.
Reken op 2 à 3 weken verwerkingstijd tussen de ontwerprondes. Bij de 3de ontwerp ronde, hebben we meestal het effectief logo. Je kan nog altijd een extra ronde aanvragen, deze rond wordt dan aan regie per uur gerekend. 

4. Drukwerk
4.1 Kan ik achteraf nog kaarten laten bijdrukken?

Toch nog enkele kaartjes te kort na het versturen? Bijdrukken is geen probleem! Hou wel rekening met de hoge drukkosten voor kleine oplages. Het is interessanter om altijd 15% extra bij te rekenen.

4.2 Wanneer moet ik prijs aanvragen voor mijn geboortekaart of trouwkaart die ik zelf heb ontworpen?

2 à 3 maanden voor je bevallingsdatum. Dan hebben we nog ruim de tijd om samen het papier te kiezen en een proefdruk te voorzien.